Tag: tërhoqën

E pabesueshme: Për 18 muaj humbi 89 kilogramë

06/06/2020

Mjekët ia tërhoqën vërejtjen se do të vdesë ose se do të jetë karrocë deri në moshën 45 vjeçe nëse nuk humb kilogramë. Cherill Bleait ... Read More

Osmani: BDI-ja mbështet luftën kundër nepotizmit dhe korrupsionit!

05/03/2019

5 Mars 2019 / 14:05 Edhe pse funksionarët e BDI-së nuk i tërhoqën të afërmit që ishin punësuar në institucionet shtetërore, duke mohuar ndikimin e ... Read More