Tag: Tërmkolli

Tërmkolli: Mos e akuzoni vetëm Florën

18/05/2019

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka reaguar pas skandalit të fundit rreth fotografisë së publikuar nga deputetja e PDK-së Flora Brovina. Një fotografi të cilën ... Read More

Tërmkolli: Komandantët që janë në politikë, kanë provuar me djegë shtetin për pushtet (Video)

12/03/2019

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka thënë se e vetmja LDK-ja nuk ka sakrifikuar shtetin për pushtet. Tërmkolli, në emisionin “Përballje” me gazetarin Muhamet Hajrullahu ... Read More

Tërmkolli: Taksa nuk prishi veç raportet mes Presidentit dhe Kryeministrit, por zbehu raportet tona me SHBA-në (Video)

11/03/2019

Ish-deputetja Melihate Tërmkolli, nga LDK, ka thënë se është e qartë që raportet e vendit tonë me SHBA-në janë përkeqësuar. Tërmkolli, në emisionin “Përballje” me ... Read More

Tërmkolli: Shumë deputetë ia kanë përgatitur njëri tjetrit dosjet për Specialen, duke hedhë akuza në Kuvend

13/01/2019

Ish-deputetja Melihate Tërmkolli, e cila është anëtare e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, ka folur për shkuarjen në Hagë të ish-komandanteve të UÇK-së, Sami Lushtaku ... Read More