Tag: thella

Filipçe: Ndryshime ligjore, për kushte më të mira

04/04/2019

S A 2019-04-04T15:36:25+02:00 Mungesa e shërbimeve primare shëndetësore nëpër zonat e thella malore si dhe në disa zona rurale do të përmirësohet përmes ndryshimeve ligjore. ... Read More

Pyetjet psikologjike që ju ndihmojnë ta lexoni mendjen e çdo personi

15/03/2019

“Diskutimet e thella” janë bërë diçka e popullarizuar së fundmi. Në parim, ky fenomen përfshin bisedat filozofike mes dy miqve. Ditëve të sotme, bisedat e ... Read More

Jeta pas divorcit: Ai humb miqtë, ndërkaq ajo ndryshon dukjen

10/02/2019

Pas divorcit femrat kanë nevojë që ndjenjat e tyre më të thella t’i ndajnë me miqtë dhe kështu “çlirojnë shpirtin” nga dhembja e cila i ... Read More