Tag: Themelor

Pija 600-vjeçare që vazhdon të shërbehet për Ramazan

29/05/2019

Përbërësi themelor i pijes freskuese është përzierja e erëzave me ekstrakte të luleve dhe të frutave.Një herbalist në Turqinë qendrore u ofron banorëve lokal një ... Read More

Seanca gjyqësore për “Trezor” dhe “Titanik 3” në Penale

28/06/2018

28 June 2018 / 9:30 Në Gjykatën Themelor në Shkup për sot është caktuar vazhdimi i seancave të dy lëndëve të PSP-së, “Trezor” dhe “Titanik ... Read More

Projekti për godinën e UNT-së lihet në harresë

13/06/2018

13 June 2018 / 13:41 Projekti themelor i Universitetit Nënë Tereza ende nuk ka përfunduar. Rektori Aziz Pollozhani para 7 muajsh, premtoi se projekti do ... Read More