Tag: thonë

Çfarë nuk bën të hani assesi pas orës 19:00

16/08/2019

Ekspertët thonë që nuk duhet të hani pas orës 19:00 dhe shpjegojnë përse darka e vonshme mund të jetë e rrezikshme për shëndetin Megjithatë, transmeton ... Read More

E thotë shkenca: Më shumë njerëz do të vuajnë nga kanceri

29/07/2019

Gjetjet e një hulumtimi thonë se një në gjashtë gra dhe një në pesë burra do të vuajnë nga kanceri.Studiuesit kanë vërejtur se ka pasur ... Read More

Personat që kanë ndonjë alergji janë më të rrezikuar nga depresioni

11/07/2019

Ekspertët thonë se disa lloje të alergjive, siç është rasti me gripin apo alergjia ndaj polenit mund të shkaktojnë çrregullime mentale, për shkak se interferojnë ... Read More

Shihni shpesh ëndrra? Disa prej tyre nuk duhet t’i injoroni – ja kuptimi i tyre

03/07/2019

Psikologët thonë se ëndrrat e reflektojnë gjendjen tonë të tanishme dhe se nënvetëdija mundohet të na tregojë disa gjëra të rëndësishme përmes ëndrrat. Shumica prej ... Read More

Përse askush nuk kishte folur për të mirat e birrës?

21/06/2019

Por studimet e fundit thonë se po të konsumohet me masë, kjo e fundit jo vetëm që nuk është e dëmshme, por përkundrazi… mund të ... Read More

Mungesa e parave shkakton migrenë

20/06/2019

Nëse jeni materialistë apo jo, mungesa e parave do t’ju godasë me siguri, thonë ekspertët nga Universiteti i Bostonit.Bazuar në studimin që kryen, ata arritën ... Read More

Përfitimet shëndetësore të qershive

07/06/2019

Studimet thonë se qershitë përmbajnë flavonoidë që kanë veti antioksidante. Ato ndihmojnë edhe në problemet e kyçeve, që vijnë nga artriti. Vetitë e tjera të ... Read More

10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë

25/05/2019

10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë | Gazetaobserver.com Ndonëse meshkujt nuk mund të jenë gjithnjë romantikë, ata kanë disa gjëra ... Read More

Nga shoqëria civile thonë se mbi 70 për qind e rasteve të korrupsionit nuk shkojnë në gjykata (Video)

23/05/2019

Përfaqësues të shoqërisë civile, thonë se mbi 70% të rasteve të korrupsionit, mbyllën në prokurori pa shkuar në gjykatë. Ndërsa për rastin e videos ku ... Read More

Plagët kurrë nuk duhet shpëlarë me alkool dhe raki: Mjekët zbulojnë përse nuk bën!

22/05/2019

Prerjet apo plagët nuk do të infektohen nëse i trajtojmë drejt, thonë mjekët e praktikës së përgjithshme Kjo do të thotë që duhet shpëlarë me ... Read More

Përfaqësuesit e Preshevës: Bashkimi me Kosovën, e vetmja zgjidhje

19/05/2019

Përfaqësuesit politikë të Luginës së Preshevës thonë se me mohimin që u bën Serbia të drejtave të shqiptarëve, e vetmja alternativë për qytetarët e Luginës, ... Read More

Njohësit e çështjeve politike, krijimin e një tribunali ndërkombëtar ndaj Serbisë po e shohin si veprim politik (Video)

13/05/2019

Përkundër që Kryesia procedoi tutje, njohësit e çështjeve politike dhe të drejtësisë thonë se është e pamundur që të krijohet në tribunal ndërkombëtar për krimet ... Read More