Tag: thuhej

Ronela Hajati shpjegon se çfarë ka ndodhur me Young Zerkën

06/04/2019

Lidhja midis Ronela Hajatit dhe Young Zerkës nuk u konfirmua kurrë, edhe pse thuhej se janë bashkë. Këngëtarja, Ronela Hajati ka dhënë një intervistë për ... Read More