Tag: tingëllon

Ushqimet që mund t’i hani dhe të mos shtoni peshë

26/11/2019

Kjo tingëllon e pamundur, por në të vërtetë ka ushqime të caktuara që mund të plotësojnë dëshirat e urisë pa ‘paketuar’ kile. Çelësi është që ... Read More

Truk fenomenal me kube akulli: Do të ndryshoni jetën!

25/08/2019

 Mbase tingëllon tepër mirë për të qenë e vërtetë, mirëpo kur janë aq shumë pozitive, ia vlen të provohet, apo jo? Nëse e qitni në ... Read More

Disa këshilla për nënat të cilat kanë lindur për herë të parë

13/07/2019

Në këtë botë ka mijëra gjuhë, por fjala “mama” tingëllon pothuajse e njëjtë në të gjitha ato. Puna është se vetë fëmijët e kanë “zgjedhur” ... Read More

Për shkak të këtij ushqimi ju mund të merrni krimba në tru!

03/06/2019

Edhe pse tingëllon mjaft pështirë, historia është e vërtetë dhe e publikuar në faqen e internetit. Në rastin e parë në vitin 2015 në Mbretërinë ... Read More

Kafja me kërpudha është pije më e re çudibërëse

13/05/2019

Qe se si bëhet dhe përse është më e mirë se kafja e zakonshme Mbase tingëllon si kombinim i çuditshëm, mirëpo gjithsesi ia vlen ta ... Read More

Perdju: Republika e Maqedonisë së Veriut pasqyron realitetin dhe historinë

27/06/2018

27 June 2018 / 14:14 Emri Republika e Maqedonisë së Veriut tingëllon mrekullueshëm dhe e tregon realitetin dhe historinë e rajonit, tha ish-i dërguari i ... Read More