Tag: tipike

Gabimet që i përsërisim çdo ditë sa herë bëjmë dush

05/08/2020

5 gabime tipike që bëjmë kur bëjmë dush. Larje për një kohë të gjatë Ashtu si uji i nxehtë, banja e gjatë e than lëkurën ... Read More

Mrekullia e kajsive – të mira për shëndetin, për linjat dhe për nxirjen

20/07/2019

Ata janë një nga frutat më tipike të verës: të shijshme dhe me ngjyra, ata promovojnë humor të mirë dhe nxirje të lëkurës.Me ngjyrën e ... Read More

Këto ushtrime mund t’i bëni edhe kur jeni në punë

15/04/2019

Në një javë tipike të punës, njerëzit shpenzojnë pjesën më të madhe të ditës së tyre të ulur në tavolinat e tyre. Kur dikujt i ... Read More