Tag: Tomë

Tomë Gashi: Për një rrogë, disa prej deputetëve shitën gjakun e viktimave të Kosovës dhe votuan Gjykatën Speciale (Video)

22/05/2019

Avokati Tomë Gashi ka thënë se krijimi i një Tribunali ndërkombëtarë për të gjykuar serbët është i pamundur, ndërsa sipas tij deputetët e Kosovës krijuan ... Read More

Gashi: Publikimi i fotografisë nga Brovina, për arsye politike (Video)

17/05/2019

Avokati Tomë Gashi ka thënë se sido që të jetë epilogu i fotografisë, Flora Brovina sot ka shkaktuar një skandal në Kuvendin e Kosovës. Gashi, ... Read More

Tomë Gashi: Rezoluta për të formuar Tribunal Ndërkombëtar për krimet serbe, vetëm “fontanë dëshirash” (Video)

15/04/2019

Avokati  Tomë Gashi, ka thënë se kërkesat e Kuvendit të Kosovës për të ngritur një gjykatë që do të gjykonte krimet serbe të luftës janë ... Read More

Tomë Gashi: Pas shkarkimit, ish-ministri Teodosijeviq do duhej të arrestohej

10/04/2019

Avokati, Tomë Gashi ka thënë se shkarkimit të ministrit të Administratës së Pushtetit Lokal, Ivan Teodosijeviq, do të duhej të i paraprinte arrestimi i tij. ... Read More

Familja Sopa kërkon 25 milionë euro dëmshpërblim, u mbajtën në paraburgim për vetëvrasjen e kryefamiljarit

22/02/2019

Avokati Tomë Gashi, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook ka bërë të ditur se sot është dorëzuar një padi për kompensim të ... Read More

Gashi: Nëse Hashim Thaçi është në shënjestër të Gjykatës Speciale, do të ftohet në Hagë (Video)

09/01/2019

Avokati Tomë Gashi ka thënën se nëse Hashim Thaçi është në shënjestër të Gjykatës Speciale, ai do të ftohet në Hagë dhe nuk mund ta ... Read More

Gashi: Arratisja e Remzi Shalës nga Gjykata Speciale, do t’u bënte dëm edhe të ftuarve të tjerë (Video)

12/12/2018

Avokati Tomë Gashi ka thënë se arratisja e Remzi Shalës nga Gjykata Speciale do t’u shkaktonte dëme të mëdha edhe të ftuarve tjerë nga kjo ... Read More

Avokati Tomë Gashi “përsëri në Hagë” (Foto)

12/12/2018

Avokati Tomë Gashi, ka bërë të ditur se do të jetë një nga avokatët në Gjykatën Speciale. Një gjë të tillë, avokati Gashi e ka ... Read More

Gashi: Ligjet në Kosovë për të ‘fortët’ vetëm interpretohen, për të tjerët zbatohen (Video)

11/12/2018

Avokati Tomë Gashi ka thënë se praktikat e luftimit të korrupsionit në Amerikë, ashtu siç janë transmetuar në dokumentarin e gazetarit Fidan Rama, as që ... Read More

Tomë Gashi thotë se është kontaktuar nga Prokurori i Gjykatës Speciale, por nuk tregon emrat e personave që mund të akuzohen

11/12/2018

Avokati Tomë Gashi ka bërë të ditur se është kontaktuar nga Zyra e Prokurorit Special të Gjykatës Speciale, mirëpo nuk ka dashur t’i bëjë të ... Read More

Gashi: Gjykata Speciale nuk është shaka, jo gjithë të akuzuarit do të lirohen (Video)

07/12/2018

Avokati Tomë Gashi thotë se shuma e ndarë nga shteti i Kosovës për mbrojtjen e qytetarëve të Kosovës në Gjykatën Speciale është shumë i vogël. ... Read More

Gashi: Në Qeverinë Haradinaj, secili kryetar i partive në koalicion është kryeministër

13/11/2018

Avokati Tomë Gashi, i cili duke folur për deklaratat e Haradinajt lidhur me personat që është në koalicion, tha se Ramush Haradinaj është një kryeministër, ... Read More