Tag: tona

Shtatë gjërat që mund t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse marrëdhënia që keni është e fortë

21/03/2019

Ne të gjithë ndoshta kemi dyshime në lidhje me marrëdhëniet tona herë pas here. Mirëpo, si mund ta kuptojmë nëse marrëdhënia jonë është e fortë? ... Read More

Pesë iluzione optike që do t’ju vënë trurin në punë

14/03/2019

Eksperiencat tona të shkuara, dëshirat e fshehura janë përgjegjëse për iluzionet tona optike Truri ynë është përgjegjës në kërkim të modeleve, prandaj shpeshherë nuk i ... Read More

Faktet më interesante për trupin e njeriut

28/02/2019

Nëse mendoni se organet tona të brendshme janë të afta vetëm për frymëmarrje, lëvizje dhe përpunim të ushqimit, atëherë do ta ndryshoni krejtësisht mendimin tuaj ... Read More

“Fehi N’D” me Fehmi Feratin sonte në RTV Dukagjini

22/02/2019

Edhe një emision satiriko-homirstik po i bashkohet televizioneve tona kosovare. Sonte në TV Dukagjini nis transmetimi i projektit më të ri të komedianit Fehmi Ferati, ... Read More

Majk uron Shën Valentinin: Kush tha që paraja nuk mund të blejë dashurinë?

14/02/2019

Edhe yjet tona janë të përfshirë në festën e Shën Valentinit në formë të ndryshme. Një prej emrave të njohur të skenës muzikore shqiptare, Majk, ... Read More

Këto lloje të ndjenjave mund të shkaktojnë sëmundje serioze!

09/02/2019

Nëse keni menduar se ndjenjat tona janë helmuar përkohësisht, dhe është diçka që tejkalohet me kohën, atëherë keni menduar gabim. Nuk është vetëm çështje poetike, ... Read More

Shqipëria shpenzon më shumë për një të burgosur, sesa për një student

07/02/2019

Një tjetër problem që hasen burgjet tona, është mbipopullimi, i cili vjen nga një sërë shkaqesh të ndryshme. Më kryesorja, siç treguam në fillim të ... Read More

Zaev: Përfundimisht kemi shtet të cilin nuk e kundërshton askush

31/01/2019

Kur u bëra kryeministër, Maqedonia ishte e grindur me të gjitha pesë fqinjet tona, ndërsa sot tashmë nuk kemi çështje të hapura bilaterale me fqinjët, ... Read More

Personat që qajnë gjatë një filmi janë më të fortit nga të gjithë

28/01/2019

Gjatë tërë jetës sonë jemi mësuar t’i shtypim emocionet tona, dhe na është thënë se qarja është shenjë e dobësisë dhe arsye për turp. Por, ... Read More

Kurrë nuk do të kishit thënë që kjo ju zbulon: Testi i shkurtër tregon anën e fshehtë të karakterit tënd

15/01/2019

Psikologët thonë që shprehitë tona të përditshme mund të zbulojnë shumëçka për vetë ne, vetitë dhe karakterin tonë Njëra ndër shprehitë e tilla është edhe ... Read More

Forma e gishtit tregon diçka për ju, është interesante

20/12/2018

Duart tona mund të zbulojnë shumë për ne. Janë një shenjë identifikuese që na bëjnë të ndryshëm nga njerëzit e tjerë. Nëse nuk e keni ... Read More

Dhjetë shtëpitë e filmave të animuar që u ndërtuan në realitet

13/12/2018

Karikaturat dhe komikët kanë jetuar në zemrat tona që nga fëmijëria. Dikur para shumë viteve ose ndoshta edhe tani, donim të jetonim si heronjtë e ... Read More