Tag: Trajkovski

Një tjetër i punësuar në doganë ka vizituar Gruevskin

25/12/2018

25 Dhjetor 2018 / 13:53 Përveç Aleksandar Trajkovski, edhe një tjetër i punësuar në Doganë ka vizituar azilantin Nikolla Gruevskin në Budapest. Një gjë të ... Read More

Takimi me Gruevskin, Trajkovski në Budapest për mjekim

17/12/2018

17 Dhjetor 2018 / 14:58 Aleksandar Trajkovski i shëron sinuset në Budapest. Këshilltari i VMRO-DPMNE-së në komunën e Gazi Babës, i punësuar në Drejtorinë e ... Read More

“TNT”, kërkohet ndryshimi i gjykatësve

05/04/2018

5 April 2018 / 18:32 Nikola Gruevski, Mile Janakieski, Toni Trajkovski dhe katër të pandehurit e tjerë për prishjen e Kozmosit kanë kërkuar që të ... Read More