Tag: transformojë

Një ushtrim i thjeshtë që mund të ju ndihmojë të keni stomak të sheshtë

10/07/2019

Këto ushtrime të thjeshta, por të efektshme, thuhet se është në gjendje të transformojë trupin tuaj, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline. Bright Side ka krijuar një ... Read More

Qytetarët dhe institucionet në Kosovë të rrezikuara nga keqpërdorimi i sistemit të të dhënave

31/01/2019

Zhvillimi i hovshëm i epokës digjitale ka bërë që të transformojë jetën e njerëzimit dhe të shtojë numrin e përdoruesve të internetit, epokë e cila ... Read More

Anijen 100 vite të vjetër e shndërruan në shtëpi (Foto)

23/01/2019

Një çift ka arritur që anijen 100-vjeçare ta transformojë në një shtëpi të “përkryer” për të jetuar. Gina dhe John Dutton i kishin kaluar tre ... Read More