Tag: trashëgimi

Këshilli për Trashëgimi Kulturore reagon për dëmtimet e “Kalasë së Novobërdës – Artanës”

08/03/2019

Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore shpreh shqetësimin dhe indinjatën e thellë pas dëmtimeve të fundit në “Kalanë e Novobërdës – Artanës”, pjesë e listës ... Read More

Vijojnë reagimet rreth ndërtimit të deponisë në Debërc

10/06/2018

10 June 2018 / 15:01 Komisioni qeveritar për menaxhim me trashëgimi kulturore dhe natyrore të rajonit të Ohrit i formuar vitin e kaluar, do të ... Read More