Tag: trashëguar

Video që nuk duhet humbur/ Lian ka trashëguar talentin e të atit, Big Basta: Krenaria ime

15/04/2020

Djali i këngëtares Vesa Luma dhe Big Bastës mesa duket ka trashëguar talentin  e prindërve të tij, të cilën dyshja e kanë treguar vazhdimisht në ... Read More

Vajza e këngëtares Safete Mustafa, Elsa Hoti është gati për debutim në muzikë

22/02/2019

Jo të paktë janë emrat e sotëm në muzikë, të cilët talentin e kanë trashëguar nga prindërit e tyre muzikantë. E tillë është Elsa Hoti, ... Read More

Boshnjakovski: KSHZ-ja në periudhën e ardhshme ndoshta do të intervenojë në Listën Zgjedhore

03/10/2018

Zëdhënësi qeveritar, Mile Boshnjakovski në lidhje me pastrimin e listës Zgjedhore sot tha se janë trashëguar më shumë probleme dhe se institucionet kompetente në mënyrë të ... Read More