Tag: trefishtë

Phone Pro, pasardhësit e iPhone XS dhe XS Max

23/08/2019

Dy prej iPhone do të kenë në fokus kamerën me një dizajn lentesh të trefishtë. Për herë të parë një iPhone do të ketë një ... Read More

Personi që kreu vrasjet në Prishtinë, ishte në proces të divorcit me gruan

22/04/2019

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania në Prishtinë, ku një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten. ... Read More

Ky është personi që vrau gruan, renë dhe veten (Foto)

22/04/2019

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania të Prishtinës, kur një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten. ... Read More

Këta janë emrat e tri viktimave të vrasjes dhe vetëvrasjes në Prishtinë

22/04/2019

Tragjedia në lagjen Dardania, ku sot ndodhi vrasje e trefishtë në një familje, ka tronditur kryeqytetin. Një burrë i moshës 61-vjeçare vrau gruan e tij ... Read More

Vrasja në Prishtinë- vret gruan dhe nusen e djalit, pastaj veten

22/04/2019

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot rreth orës 13:20 në rrugën “Bill Klinton” në Prishtinë. Sipas informacioneve të para nga policia, tre persona kanë ... Read More