Tag: “tregti

Facebook-u do të ndëshkohet me 5 miliardë dollarë për shkeljen e privatësisë

13/07/2019

Komisioni Federal për Tregti i Shteteve të Bashkuara e ka miratuar përmes votimit me shumicë votash një gjobë prej 5 miliardë dollarësh për shkak të ... Read More

Rihanna padit babanë e saj

16/01/2019

Rihanna ka hedhur në gjyq babanë e saj për tregti të paligjshme në emër të markës së saj “Fenty”. Këngëtarja e hitit “Diamonds”, emri i ... Read More

Nga 1 janari, Ligj i ri për tregjet e gjelbra

26/12/2018

26 Dhjetor 2018 / 14:44 Ligji i ri për Tregti nëpër tregjet e gjelbra do të fillojë në kohë më saktë më 1 janar dhe ... Read More

Ligji për tregjet e gjelbërta nuk do të shtyhet

18/12/2018

18 Dhjetor 2018 / 15:30 Ligji për tregti nëpër tregjet e gjelbra do të zbatohet nga 1 janari. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi është i ... Read More