Tag: tren

Përse në udhëtime të gjata gjithmonë duhet patjetër të merrni me vete topin e tenisit

30/12/2019

Udhëtimet e gjata, qofshin ato me avion, tren apo autobus, mund të jenë goxha të parehatshmeSado që të jeni shtatshkurtër, është e vështirë “t’i paketoni ... Read More

Shtriu këmbët në karrige dhe refuzonte t’i largonte, udhëtari tjetër i dha një mësim të mirë (Video)

17/03/2019

Gjatë udhëtimit me tren nëpër New York, një fëmijë që mbështeti kokën te nëna, shtriu këmbët dhe zuri tri karrige. Udhëtari tjetër që mbeti në ... Read More

Veles, përplaset treni me një shkrep

29/01/2019

29 Janar 2019 / 21:55 Sot pasdite,  një tren mallrash është përplasur me gurë që kanë rrëshqitur nga një shkëmb në hekurudhë dhe ka dalë ... Read More