Tag: trendi

Martesa më pak, divorce më shumë, në Zvicër

25/02/2020

Trendi i rënies së numrit të martesave vazhdon. Një total prej 38.200 çifteve u martuan më 2019, një rënie prej 6.2% në krahasim me një ... Read More

Takim Dimitrov-Kuik

16/04/2019

S A 2019-04-16T08:16:33+02:00 Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, ... Read More

Duka dhe Dukesha e Sussex-it me llogari të përbashkët në Instagram

05/04/2019

Trendi për të pasur llogari të përbashkët në Instagram duket se ka përfshirë edhe çiftin mbretëror në Britani. Duka dhe Dukesha e Sussex, Harry dhe ... Read More

Ndërmarrja publike për ‘PRUGË’ shtetërore

04/04/2019

S A 2019-04-04T08:30:29+02:00 Vazhdon trendi i gabimeve drejtëshkrimore. Në vend të ‘RRUGË’, shkruhet ‘PRUGË’. Gabime të tilla janë prezente në të gjitha pikat pagesore në ... Read More

Intel mund të jetë duke punuar në telefonin që paloset trefish, për kompaninë Windows

29/01/2019

Telefonat e palosshëm duket se janë trendi i ri në 2019, me Royole që zbulon telefonin e parë të palosshëm në CES, LG që zyrtarisht ... Read More

Absbot Tail, pajisje e zgjuar dedikuar vlogerëve (Video)

16/01/2019

Trendi i vlogerëve është në rritje dhe kërkesa për video sa më të sofistikuara, por shkon duke u thelluar. Për këtë arsye është krijuar Absbot ... Read More