Tag: treta

Më shumë azilkërkues gjejnë punë në Zvicër

29/04/2019

Mbi një e treta e të gjithë azilkërkuesve dhe refugjatëve në Zvicër janë aktualisht të punësuar, sipas shifrave të Sekretariatit të Shtetit për Migracionin (SEM). ... Read More

Shqipëria e treta për numrin e azilkërkuesve

14/11/2018

Nga të gjitha vendet në tranzicion, Shqipëria renditet e treta për numrin e lartë të emigrantëve në raport me popullsinë që jeton brenda vendit, evidentoi ... Read More

Po ndërtohet “Via Ferrata” e treta në Pejë, do të jetë më e gjata në Ballkan (Foto/Video)

05/10/2018

Via Ferrata, tashmë e treta në Pejë do të jetë rreth 1000 metra dhe më e gjata në Ballkan. Ndërtimi i shtegut të tretë është ... Read More

Lazio e shqiptarëve prezanton fanellën e tretë, por gjithë vëmendjen e merr qendra e tyre stërvitore

29/07/2018

Lazio ka prezantuar fanellat e treta për sezonin 2018/19 dhe normalisht që edhe këtë herë ato duken shumë të bukura. Por, në sy ra natyra ... Read More

Dhunë ndaj çdo të tretës grua në Maqedoni

16/07/2018

16 July 2018 / 16:16 Çdo e treta grua në Maqedoni është viktimë e dhunës si asaj fizike poashtu dhe asaj psikologjike. Kjo fotografi e ... Read More

Rama për ”Bild”: Shqipëria nuk do të pranojë kampe refugjatësh

27/06/2018

“Planet e BE-së për ndërtimin e kampeve të refugjatëve në vende të treta morën një përgjigje të vendosur nga Shqipëria që, ashtu si Libia, kundërshton ... Read More

Meshkujt martohen me femrat me të cilat nuk janë të dashuruar?

14/05/2018

Një e treta e meshkujve martohet me vajzën për të cilën mendon se nuk është “ajo për të cilën kanë ëndërruar”, tregon hulumtimi i faqes ... Read More