Tag: tretës

Ushqimet që ndihmojnë në pastrimin e organizmit

16/11/2019

Më shumë toksina e më pak ushqyes janë pasojat e një aparati tretës që nuk funksionon mirë. Disa receta të sallatave detoks për të pastruar ... Read More

Kura dy ditore me lëng limoni dhe mjaltë për problemet me tretjen

24/08/2019

Konstipacioni, plogështia dhe problemet me stomakun janë shenja paralajmëruese që sistemi tretës nuk po funksionon siç duhet.Ky mos funksionim shkakton një barrë të rëndë në ... Read More

Frutat që veprojnë si pastrues natyralë dhe na ndihmojnë për një tretje më të rregullt e të shëndetshme

01/05/2019

Aparati tretës luan një rol jetësor në shëndet, pasi është përgjegjës për përthithjen e lëndëve ushqyese dhe eliminimin e mbetjeve ushqimore Sipas Medicine.net, përpunimi i ... Read More

Tinkturat bimore – Aplikimi terapeutik, si përgatiten, ku t’i gjeni dhe gjithçka tjetër rreth tyre!

26/02/2019

Tinkturat bimore janë ekstrakte të koncentruara të bimëve me përmbajtje të alkoolit si tretës të tyre, të cilat kanë përfitime të jashtëzakonshme shëndetësore. Nëse jeni ... Read More