Tag: tronditën

“Njeriu i vdekur” shfaqet në funeralin e tij

06/08/2019

Banorët e fshatit Godmiaha në Kenia, u tronditën kur një 38-vjeçar që ata besuan se kishte vdekur dhe ishte gati të varrosej u rishfaq në ... Read More

Muharremaj: Nga ora 11:00 fillon nënshkrimi i peticionit për shfuqizimin e ligjit për lojërat e fatit

21/03/2019

Pas vrasjeve që tronditën qytetin e Suharekës gjatë vikendit, kryetari i kësaj komune, Bali Muharremaj ka urdhëruar mbylljen e kazinove në këtë komunë. Në një ... Read More

Bali Muharremaj jep urdhër për mbylljen e kazinove në Suharekë

18/03/2019

Pas vrasjeve që tronditën qytetin e Suharekës gjatë vikendit, kryetari i kësaj komune, Bali Muharremaj ka urdhëruar mylljen e kazioneve në këtë komunë. Muharremaj ka ... Read More