Tag: tropikale

Çfarë janë ethet tropikale, sa është përhapur dhe cilat janë vendet që rrezikohen nga ky virus?

20/09/2019

Përhapja e virusit të emëruar si ethe tropikale, është duke vazhduar edhe në vende të tjera përpos Azisë,vend ky në të cilin kanë mbetur të ... Read More

Hurmat konsumohen shumë gjatë muajit të Ramazanit, por sa janë të shëndetshme ato?

07/05/2019

Hurmat zakonisht rriten në shumë regjione tropikale të botës, ndërkaq viteve të fundit janë popullarizuar tejet mase. Pothuajse të gjitha hurmat që shiten në shtetet ... Read More

Emina Cunmulaj: Ia vlen të rrezikohet për një foto, bukuria ka dhimbje

03/01/2019

Emina Cunmulaj ka vazhduar me pushimet dimërore, por në vendet tropikale dhe ekzotike. Modelja shqiptare tash e sa vjen bën karrierë dhe jeton përtej oqeanit ... Read More