Tag: trupit

Pija që lufton sëmundjet e zemrës

16/06/2019

Arteriet janë ato që transportojnë gjakun e pasuruar me oksigjen në çdo pjesë të trupit, ndaj nëse ato mbartin “papastërti” qarkullimi i gjakut do të ... Read More

Pija magjike që lufton sëmundjet e zemrës

13/06/2019

Arteriet janë ato që transportojnë gjakun e pasuruar me oksigjen në çdo pjesë të trupit, ndaj nëse ato mbartin “papastërti” qarkullimi i gjakut do të ... Read More

Kjo është pija magjike që lufton sëmundjet e zemrës

13/06/2019

Arteriet janë ato që transportojnë gjakun e pasuruar me oksigjen në çdo pjesë të trupit, ndaj nëse ato mbartin “papastërti” qarkullimi i gjakut do të ... Read More

Ç’tregojnë flokët për shëndetin tënd?

26/05/2019

Është e mrekullueshme se si çdo pjesë e trupit tonë është e lidhur me tjetrën. Kur njëra s’është në ekuilibrin e duhur, ndikon medoemos tek ... Read More

Këto ushqime shërojnë nervozën

23/05/2019

Stresi është një nga armiqtë më të mëdhenj të trupit të njeriut, dhe sot është gjithnjë e më e përhapur. Në luftën kundër stresit është ... Read More

Karakteristikat trupore të cilat gjenden vetëm në 5 përqindëshin e botës

22/05/2019

Të gjithë jemi të ndryshëm, dhe disa nga ne kemi karakteristika të rralla të trupit të cilat i kanë vetëm një përqindje e vogël e ... Read More

Përse assesi nuk bën të pini lëngje të gazuara bashkë me mishin e pjekur në skarë

11/05/2019

Çdo gjë mund t’i ndodhë trupit tuaj dhe shëndetit tuaj nëse bëhet ky kombinim juaji ideal për menynë e radhës Racioni proteinik nënkupton që të ... Read More

Mënyrat sekrete se si mund të bëheni më të mençur

09/05/2019

Truri është pjesa më e rëndësishme e trupit të njeriut – dhe prapëseprapë shumica e njerëzve nuk i kushtojnë shumë rëndësi këtij organi. Përderisa pasojat ... Read More

Ndryshoni jetën me Raportin Epigjenetik në Human Plus – caktoni dietën ideale ushqimore dhe mësoni më shumë rreth trupit tuaj

30/04/2019

Në raport me mjedisin dhe reagimet e trupit tonë ndaj faktorëve të jashtëm dimë shumë pak. Ndikimi që ka mjedisi, mënyra e të ushqyerit etj, ... Read More

Dhimbjet që ju shkaktohen si pasojë e mungesës së vitaminës D

24/04/2019

Vitamina D është kruciale për shëndetin e përgjithshëm të trupit, pasi që ndihmon t’i mbajë të shëndetshëm muskujt, eshtrat dhe dhëmbët. Kjo vitaminë nevojitet edhe ... Read More

Agim Bahtiri e shpalli të martën ditë zie në Mitrovicë

23/04/2019

Pas lajmit për gjetjen e trupit të riut pa shenja jete në gërmadhat e pjesës së shembur të ish-Hotelit “Adriatiku”, kryetari i i Komunës së ... Read More

Reperi shqiptar realizon tatuazh në vendin delikat

19/04/2019

Gashi ka habitur të gjithë me pjesën e trupit që ka zgjedhur për të bërë tatuazh. Gashi ka realizuar edhe një tatuazh të ri në ... Read More