Tag: udhëtar

Për shkak të mbiemrit të gjatë, u detyrua të bëjë pagesë shtesë për biletë

08/10/2019

Aviokompania Thai Airways e ka detyruar një udhëtar të bëjë pagesë shtesë për biletë, për shkak të mbiemrit të gjatë, raportuan të shtunën mediat botërore. ... Read More

Harta europiane e rrezikut për 2019, zbuloni si renditet Shqipëria

14/05/2019

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni një udhëtar për çështje biznese ose dikush që shkon jashtë për pushime, një nga shqetësimet kryesore që do të ... Read More

Njëzetë e një aksidente dhe 21 persona të lënduar në Shkup gjatë fundjavës që lamë pas

08/04/2019

S A 2019-04-08T09:30:15+02:00 Një udhëtar i autobusit ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa 20 janë lënduar më lehtë në 13 aksidente që kanë ndodhur ... Read More