Tag: Udhëtarët

“Kollitje masive” në aeroplan, pasagjerët futen në karantinë

06/03/2019

Ekuipazhi dhe udhëtarët në një aeroplan të Virgin u desh të mbaheshin në karantinë pas “shpërthimit të sëmundjes” gjatë fluturimit. Sipas mediave të huaja, përcjell ... Read More

Aeroplani duket se qëndroi për një kohë në ajër (Video)

07/11/2018

Gjatë udhëtimit në një autostradë të Rusisë, udhëtarët morën pamjet e një aeroplani pasagjerësh, që dukej sikur kishte ndaluar në ajër. Derisa ata vazhdonin të ... Read More

Internet falas në trenat zviceranë

20/10/2018

Udhëtarët aktualisht nuk mund t’i qasen internetit falas në trenat e SBB. Kjo do të ndryshojë: Kompania hekurudhore do të zhvillojë një test të teknologjisë ... Read More