Tag: ulje

Frikë për Leo Messi, avioni i tij privat bën ulje të detyruar në Belgjikë

03/04/2020

Avioni privat i Leo Messit ka bërë një ulje të detyruar këtë të premte në aeroportin e Zaventem, në Bruksel të Beligjikës. Avioni i blerë ... Read More

Kjo shtëpi tani është për 120 mijë euro më lirë, sepse askush nuk dëshiron të jetojë atje – shkaku i varreve! (Foto)

29/01/2019

Me krizën e strehimit një ulje çmimi do të ishte shumë e favorshme. Megjithatë, duket se jetesa në një varrezë është një gjë që edhe ... Read More

Ulja e taksave për biznesin në Shqipëri, krijon vende të reja pune dhe rrit të ardhurat

11/01/2019

Mbi 11 mijë biznese në të gjithë vendin, nga 1 janari i këtij viti përfitojnë ulje të tatim fitimit nga 15% në vetëm 5%, si ... Read More

VMRO-ja propozon shfuqizimin e akcizës së dizelit

24/04/2018

24 April 2018 / 14:26 Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së do të propozojë ulje, gjegjësisht shfuqizim të akcizës shtesë të dizelit prej 3.5 denarë, të ... Read More