Tag: uljen

Doza e duhur e qumështit të bletës, jetik për shëndetin

19/05/2019

Qumështi i bletës është një produkt natyral që ka aftësi të mrekullueshme në uljen e tensionit të gjakut, kolesterolit dhe për shëndetin e mëlçisë. Sipas ... Read More

Policia shton aktivitetet për të parandaluar aksidentet rrugore

31/01/2019

Policia e Kosovës me qëllim të ngritjes së nivelit të sigurisë rrugore dhe uljen e aksidenteve, në vazhdimësi është duke ndërmarr aktivitete dhe masa në ... Read More

Ndotja në Tetovë, sektori civil kritikon pushtetin lokal

27/01/2019

27 Janar 2019 / 14:34 Qeveria e Maqedonisë nuk ka as plan e as mjete të parapara për uljen e ndotjes në qytetin e Tetovës, ... Read More

Rriten kërkesat për blerjen e druve për ngrohje

29/10/2018

29 Tetor 2018 / 14:36 Me uljen e temperaturave dhe me afrimin e sezonit të dimrit është rritur edhe kërkesa për sigurimin e druve për ... Read More

Administrata publike do të pësojë reforma

25/10/2018

25 Tetor 2018 / 14:48 Reformat në administratën publike parashikojnë uljen e numrit të institucioneve, disa drejtorive dhe në këtë mënyrë edhe shpenzimeve të administratës. ... Read More

Me uljen e temperaturave fillon edhe ndotja e ajrit

23/10/2018

23 Tetor 2018 / 15:01 “Me uljen e temperaturave dhe me fillimin e sezonit të ngrohjes automatikisht është rritur niveli i ndotjes në vend. Qyteti ... Read More

Zaev: Në 2018-ën do hapen 18 kopshte të reja

04/05/2018

4 May 2018 / 15:07 Arsimi parashkollor cilësor është rruga e vetme për uljen e shkallës së braktisjes të arsimit fillor si dhe ka rol ... Read More

Shkup, pastrim i oxhaqeve për të parandaluar ndotjen

30/04/2018

30 April 2018 / 18:28 Në kuadër të masave për uljen e ndotjes së ajrit, Qyteti i Shkupit paralajmëroi do të trajnojë oxhakpastrues. Në këtë ... Read More