Tag: ullirit”

Sekreti për të dalluar një vaj ulliri origjinal dhe cilësor

14/06/2020

Vaji i ullirit është padiskutim mbreti i tryezës dhe një prej ushqimeve më të rëndësishme të dietës mesdhetare, por sa të sigurtë jeni se vaji ... Read More

Maska me vaj ulliri, për një lëkurë të butë e të shëndetshme

09/03/2020

Përveç vlerave shëndetësore shumë të rëndësishme për shëndetin, vaji i ullirit konsiderohet si një eliksir për fytyrën. Ky lëng i artë është përdorur për bukurinë ... Read More

Gjethet e ullirit, mënyrat e përdorimit për shëndetin e zemrës dhe të trurit

20/02/2020

Përdorimet e gjetheve të ullirit në mjekësinë popullore datojnë që në kohën e Egjiptit të lashtë. Asokohe, besohej se këto gjethe të ishin simbol i ... Read More

Vaji i ullirit ka efekte pozitive edhe për trurin

27/11/2019

Një hulumtim i ri, i bërë në minj, ka sugjeruar që konsumimi i vazhdueshëm i vajit të ullirit mund të parandaloj akumulimin e proteinës tau, ... Read More

Vaji i ullirit iu mbron lëkurën nga plakja

14/06/2019

Vaji i ullirit përdoret shumë nga njerëzit për të përgatitur ushqim, por pos kësaj ai përdoret edhe për trupin dhe flokët.Sipas Medical News Today, del ... Read More

Banorët në siklet nga mushkonjat, akuzojnë institucionet

07/07/2018

7 July 2018 / 17:04 Qytetarët ankohen se heqin “të zitë e ullirit” nga numri i madh i mushkonjave të pranishme si në ambientet e ... Read More