Tag: urgjentisht

KMDLNj: Të mbyllet njësia e paraburgimit në Dubravë

14/05/2019

KMDLNj ka kërkuar që Pavijoni i Paraburgimit në Qendrën Korrektuese në Dubravë duhet të mbyllet urgjentisht. Në këtë qendër thuhet se përafërsisht janë 35 deri ... Read More

Flakni shprehitë e pashëndetshme dhe ndihmojuni veshkave tuaja

08/05/2019

Ndryshoni urgjentisht këto tetë shprehi sepse mund t’jua dëmtojnë shumë veshkat! Në vijim ju ofrojmë një listë të gjërave që duhet shmangur, në mënyrë që ... Read More

ESI: BE të refuzojë idetë për ndryshimin e kufijve

29/04/2019

Bashkimi Evropian do të mbyllë urgjentisht kutinë e Pandorës për bisedime të mëtejshme për ndryshimin e kufijve në Ballkan, sipas Iniciativës Evropiane të Stabilitetit (ESI), ... Read More

Strugë, kërkohet stacion matës për matjen e ndotjes së ajrit

11/12/2018

11 Dhjetor 2018 / 14:14 Organizatat qytetare nga Struga, nga institucionet qendrore dhe lokale, urgjentisht kërkojnë një stacion matës, për të matur cilësinë e ajrit ... Read More

Bujqësi, kërkohet ndërhyrje për çmimet e ulëta

30/04/2018

30 April 2018 / 15:17 Federata e fermerëve kërkon nga shteti urgjentisht të thirr Këshillin për bujqësi dhe zhvillim rural. Kërkojnë zgjidhje për çmimet e ... Read More