Tag: uria

Ushqimet që e shuajnë urinë dhe nuk ju shëndoshin

21/07/2020

Në dietë ose jo uria e papritur dhe pa fre i ngacmon të gjithë herë pas here. Ushqimi është sigurisht shumë i rëndësishëm për trupin ... Read More

Këto janë disa nga ushqimet që ua shuajnë urinë dhe nuk ju shëndoshin

16/07/2020

Në dietë ose jo uria e papritur dhe pa fre i ngac mon të gjithë herë pas here. Ushqimi është sigurisht shumë i rëndësishëm për ... Read More

Keni dëshirë të pareshtur për kastraveca turshi? Ja ç’po përpiqet t’iu paralajmërojë organizmi

01/12/2019

Uria për të kripura, të ëmbla apo për një ushqim në veçanti është një mënyrë e trupit për të komunikuar një mungesë minerali, vitaminash apo ... Read More

Hulumtim: Tekila ju ndihmon të humbni peshë

23/07/2019

Shumë njerëz vuajnë nga uria si shkak i dietave strikte për të humbur peshë, mirëpo kemi një lajm të mirë për konsumuesit e alkooli – ... Read More