Tag: urisë

Ushqimet që mund t’i hani dhe të mos shtoni peshë

26/11/2019

Kjo tingëllon e pamundur, por në të vërtetë ka ushqime të caktuara që mund të plotësojnë dëshirat e urisë pa ‘paketuar’ kile. Çelësi është që ... Read More

Bëhen 30 vjet nga greva e minatorëve të Trepçës

20/02/2019

Para 30 viteve minatorët e Trepçës kishin filluar grevën e urisë për të mbrojtur Kosovën nga regjimi i Sllobodan Millosheviqit, duke shënuar kështu fillimin e ... Read More

Vazhdon greva e të burgosurve në Idrizovë, kërkohet amnisti

11/12/2018

Për të dytën ditë me radhë të burgosurit në burgun e Idrizovës vazhdojnë grevën e urisë, duke kërkuar që të përfshihen në ligjin e mundshëm ... Read More