Tag: vaginale

Ja si duhet trajtuar infeksionet vaginale gjatë shtatzënisë

01/10/2019

Gjatë shtatzënisë shumë gra venë re një rritje të sekrecioneve vaginale. Nëse këto sekrecione jane me ngjyrë të bardhe dhe pa aromë, atëherë nuk duhet ... Read More

Infeksionet vaginale dhe trajtimi i tyre me metoda natyrale

19/04/2019

nfeksionet vaginale, paraqiten tek shumica e femrave. Ato manifestohen me disa simptoma të bezdisshme, mirëpë nuk është se përbëjnë ndonjë rrezik të madh për shëndetin ... Read More