Tag: vaksinimin

Përmbyllet aksioni për vaksinimin e qenve me pronarë

19/05/2019

Drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami, ka inspektuar sot aksionin për vaksinimin e qenve me pronarë kundër sëmundjes së tërbimit, i cili po zhvillohet ... Read More