Tag: vaksinimit

Ja sa persona kanë marrë vaksinë kundër gripit

11/01/2019

11 Janar 2019 / 14:15 Nga fillimi i vaksinimit kundër gripit sezonal më 5 nëntor 2018, deri në javën e parë të janarit, janë vaksinuar ... Read More

Edhe sot në këto lagje të Shkupit bëhet vaksinimi

06/01/2019

6 Janar 2019 / 9:39 Për pikat e vaksinimit “Jane Sandanski”, “Bit Pazar” dhe “Bukuresht” do të punojnë edhe për fundjavë në dy turne, në ... Read More

Kosova, ndër vendet prijëse në botë që i kushton rëndësi vaksinimit

13/12/2018

Kosova njihet si vend me mbulueshmëri të mirë të imunizimit (vaksinimit). Sipas profesionistëve nga fusha e shëndetit publik, Kosova renditet në mesin e shteteve më ... Read More

Instituti Kombëtarë i Shëndetit Publik apelon për vaksinim kundër gripit sezonal

08/10/2018

Bazuar në planin e vaksinimit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, njoftojmë qytetarët e vendit tonë se Ministria e Shëndetësisë ka siguruar sivjet 85 mijë ... Read More

Kosova me shkallë të lartë të vaksinimit

24/04/2018

Programi i zgjeruar i imunizimit në Kosovë përmes vaksinimit është zhvilluar suksesshëm, mirëpo sfidë mbetet imunizimi te komunitetet romë, ashkali dhe egjiptian. Programi i zgjeruar ... Read More