Tag: varësi

Ja çfarë çaji duhet të pini sipas grupit të gjakut

12/08/2019

Në të vërtetë sipas mjekësisë tradicionale kineze, çaji duhet përgjedhur në varësi të grupit të gjakut të personave që e konsumojnë. Për më tepër lexoni ... Read More

Përveç alkoolit dhe duhanit, varësi shkakton edhe djathi

08/08/2019

Djathi përmban një substancë kimike që ndodhet edhe në drogat që krijojnë varësi, kanë zbuluar shkencëtarët.Ekipi që qëndron prapa këtij studimi, po ashtu ka shpjeguar ... Read More

Hirra e djathit shëron disa sëmundje, ja çfarë duhet të dini

10/07/2019

Hirra është një nënprodukt që përftohet nga prodhimi i djathit. Në varësi të teknologjisë së prodhimit klasifikohet në e ëmbël dhe acide.Përgjithësisht hirra acide është ... Read More

Si të qëndroni të shëndetshëm gjatë Ramazanit? (Video)

10/05/2019

Në varësi të motit dhe gjatësisë së agjërimit, shumica e njerëzve që agjërojnë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit përjetojnë dehidratim të lehtë, duke iu ... Read More

Gjashtëdhjetë të famshmit që nuk konsumojnë alkool

17/07/2018

Personazhet e famshëm shpesh janë të prirur që të kenë varësi ndaj diçkaje. Ndërsa një pjesë e tyre flitet se konsumojnë substanca të ndaluara, ka ... Read More

Dhjetë gabimet qesharake në filma që është vështirë të vihen re në shikim të parë

07/04/2018

Në varësi të kushteve të motit, orarit të aktorëve dhe financimit, nganjëherë mund të ndodhë që filmimi mund të bëhet nga rendi kronologjik. Në kushte ... Read More