Tag: varg

Për kocka, mëlçi dhe lëkurë të shëndetshme hani vezë

06/07/2019

Megjithatë nga ngrënia e tyre mund të keni edhe një varg përfitimesh të tjera. Lexoni më poshtë disa nga këto përfitime: -Veza rritë sistemin e ... Read More

Mbi 300 zyrtarë policor probleme me grada

27/05/2019

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur një varg parregullsish në Ministrinë e Punëve të Brendshme që aktualisht drejtohet nga mjeku Ekrem Mustafa që vije nga ... Read More

Hoxha merr kritika të mëdha nga deputetët

04/03/2019

Anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane kanë bërë një varg kritikash ndaj ministres së Integrimeve Evropian, Dhurata Hoxha, për mos zbatimin e Programit Kombëtar për ... Read More

Agjenda shtetërore për shënimin e 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

14/02/2019

Në njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, institucionet shtetërore kanë organizuar një varg manifestimesh. Ato sipas agjendës zyrtare do të fillojnë me datën 16 shkurt ... Read More

Agjenda zyrtare në njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

10/02/2019

Në njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, institucionet shtetërore kanë organizuar një varg manifestimesh. Ato sipas agjendës zyrtare do të fillojnë me datën 16 shkurt ... Read More

Reformat në Kosovë kanë mbetur në letër

05/02/2019

Një varg reformash janë iniciuar këto vitet e fundit në Kosovë. Ato kanë përfshirë reformën e administratës publike, reformën zgjedhore, sistemin e drejtësisë, arsimit e ... Read More

Cilat trajtime të shërojnë vërtet nga gripi?

31/01/2019

Ka një varg të ilaçeve të cilat mund t’i përgatisni në shtëpi dhe të cilat mund t’u ndihmojnë dukshëm në lehtësimin e simptomave ose edhe ... Read More

Gabimi që la Kosovën pa Kod të Drejtësisë për të Mitur (Dokument)

30/01/2019

Kuvendi i Kosovës kohëve të fundit ka plotësuar dhe ndryshuar një varg ligjesh. Këtyre ndryshimeve iu ka nënshtruar edhe Kodi i Drejtësisë për të Mitur. ... Read More

The Game u qëndron prapa fjalëve për Kimin

27/01/2019

The Game nuk po zbrapset fare nga qëndrimet e tij për Kim Kardashianin. Pasi u ballafaqua me një varg reagimesh që e akuzonin për ofendime ... Read More

Supremja për një vit kreu 1.271 lëndë

17/01/2019

Gjyqtarët e Gjykatës Supreme kanë ngritur një varg shqetësimesh sa i përket ardhjes së lëndëve në këtë gjykatë nga instancat më të ulëta gjyqësore, duke ... Read More