Tag: vdekshmërisë

Dymbëdhjetë simptomat e kancerit që i injorojmë

05/11/2019

Pasi që kanceri është shkaku i dytë më i zakonshëm i vdekshmërisë në botë, është tronditëse që edhe sot shumë njerëz jetojnë pa diagnostikim dhe ... Read More

Konsumimi i alkoolit dëmton këto organe

28/08/2019

Sëmundja alkoolike përbën një nga shkaqet madhore të sëmundshmërisë dhe vdekshmërisë sot në botë. Alkooli është shkaku i vetëm më sinjifikativ i patologjive të mëlçisë. ... Read More

Vdekshmëria e foshnja, furnizohen me pajisje maternitetet

18/07/2018

18 July 2018 / 15:21 Në kuadër të masave kundër vdekshmërisë së foshnjave dhe nënave, Fondacioni “Proekt Hope” do të bëj vlerësimin e kapaciteteve të ... Read More

Shifra alarmante të vdekshmërisë foshnjore

10/04/2018

10 April 2018 / 15:36 Shifra alarmante të vdekshmërisë së foshnjave edhe gjatë këtij viti. Gjatë tre muajve të parë të 2018-tës në Klinikën për ... Read More