Tag: veçse

A konsiderohen lexuesit e librave në plazh lexues serioz?

10/07/2019

Sado argëtuese dhe e mezipritshme të tingëlloj rrezitja në plazh, kur veçse ndodhemi atje, fillojmë të mërzitemi dhe na nevojitet diçka që koha të kalojë ... Read More

Ushtrimi që duhet ta bëni për ta shmangur hipertensionin vdekjeprurës

08/02/2019

Veçse e dimë se shtypja e lartë e gjakut është një sëmundje e cila i prekë miliona njerëz anë e mbanë botës, ndërkaq shkaktohet duke ... Read More

Si t’iu pëlqeni njerëzve brenda pak sekondave

07/01/2019

Brenda pak sekondave që ju takojnë, njerëzit veçse kanë krijuar paragjykime për personalitetin tuaj. Ato vlerësime mund të ndikojnë në atë se a dëshirojnë t’ju ... Read More