Tag: Veljanoski

27 Prilli, Veljanovski merret në pyetje në prokurori

16/04/2019

S A 2019-04-16T15:33:10+02:00 Dyzet minuta zgjati marrja në pyetje e ish-Kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanoski në Prokurorinë për Krim të Organizuar. Ai dyshohet se ka ... Read More

Veljanovski në bisedë informative në Prokurori

16/04/2019

Alsat 2019-04-16T11:09:57+02:00 Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Ai në ... Read More

Veljanovski: Turp për akuzat, unë kam qenë kryetar i Kuvendit për 10 vite

20/02/2019

20 Shkurt 2019 / 19:51 Ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski tani më është larguar nga ndërtesa e Gjykatës Penale pasi sonte u ndalua nën ... Read More