Tag: vendimet

Sot paralajmërohet protestat e Parlamentit Studentor

22/04/2019

  Parlamenti Studentor do të fillojë me protesta dhe bojkotim të procesit mësimor për të kundërshtuar, vendimet e dëmshme dhe ndërhyrjet në punën e këtij ... Read More

MASH tërheq vendimet e Komisionit të Shkallës së Dytë

06/04/2019

Alsat 2019-04-06T16:14:07+02:00 Ministria e Arsimit ka tërhequr vendimet e Komisionit të Shkallës së Dytë për kthimin e drejtorëve të shkarkuar të shkollave në Gostivar në ... Read More

Haradinaj për taksën: Miqtë tanë po na testojnë për të kuptuar sa jemi të vendosur për të drejtën tonë

05/03/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se e ka të vështirë për vendimet që i merr pasi që është i vetëm. Haradinaj në një ... Read More

Paloka: Protestë deri në rrëzimin e Ramës

19/01/2019

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka në një komunikim me mediat, informoi lidhur me vendimet e marra gjatë mbledhjes së sotme të Këshillit Kombëtar të ... Read More

VMRO DPMNE-ja konfirmon vendimet e Komitetit Qendror

23/10/2018

23 Tetor 2018 / 0:19 Opozita ka kumtuar vendimet e marra në Komitetin Qendror të thirrur me urgjencë. Në mbledhjen e sontme ishte propozuar Kongresi ... Read More

27 Prilli, Supremja duhet t’i publikoj vendimet për ankesat e të akzuarve

22/03/2018

22 March 2018 / 12:07 Gjykata Supreme sot duhet t’i publikoj vendimet e ankesave të 15 të akuzuarve për ngjarjet e përgjakshme në Kuvend mbrëmjen ... Read More