Tag: vendimeve

Kampionati i futbollit nis në 20 maj? FSHF i çon shkresë qeverisë

24/04/2020

Të gjitha federatat anëtare të UEFA-s janë vënë në lëvizje menjëherë pas vendimeve të djeshme të Komitetit Ekzekutiv të Nionit dhe kanë hartuar e kontaktuar ... Read More

E thotë psikologu: Janari është muaji më i rëndë për ndryshime

02/01/2020

Fillimi i vitit zakonisht është kohë e vendimeve dhe shumica e njerëzve në janar marrin vendime. Mirëpo, një numër i madh njerëzish shpejt heqin dorëTim ... Read More

Jemi më të mençur kur kemi nevojë të urinojmë

22/05/2019

Marrja e vendimeve të rëndësishme është më e suksesshme kur e kemi fshikën urinare të plotë Atëherë jemi shumë më të urtë dhe më të ... Read More

IKD: KGJK dhe OAK të anulojnë vendimet e tyre të kundërligjshme

10/01/2019

Instituti i Kosovës për Drejtësi ka reaguar ndaj vendimeve të dy institucioneve në kuadër të sistemit të drejtësisë, përkatësisht vendimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës ... Read More

Dardhishta: Zmbrapsja e ministrit nga ligji, paaftësi

10/07/2018

10 July 2018 / 15:32 Ngecja e reformave në arsimin fillor vjen si pasojë e vendimeve të përshpejtuara, të pa analizuara dhe nga joprofesionistët në ... Read More