Tag: vetmia

Përse disa njerëz nuk mund ta gjejnë dashurinë?

14/03/2019

Pavarësisht rrjeteve sociale, vetmia tani duket se është bërë një lloj pandemie. Rreth 50% e të rriturve e kanë të vështirë të gjejnë partner. Por, ... Read More

Aroma e lirisë

17/02/2019

Bindja është ndërgjegjja e arsyes. (Kant) Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Liria dhe vetmia shkojnë bashkë. Kur ti je vetëm, sikur të mos ekzistojë askush tjetër në ... Read More

Vetmia ju vret më shpejt sesa mbipesha

01/02/2019

Një studim tronditës ka zbuluar se vetmia mund të jetë më e rrezikshme sesa mbipesha. Gjithmonë e kemi ditur se njerëzit janë qenie të shoqërueshme, ... Read More

Si mund t’iu ndihmojë vetmia të nxisni mendimet pozitive

01/10/2018

Jo gjithmonë vetmia është e keqe. Ajo shpesh edhe mund t’ju ndihmojë. Vetëm çerek ore në ditë janë të mjaftueshme për të mbajtur larg stresin ... Read More