Tag: Vijojnë

Ish-luftëtari i UÇK-së detyrohet t’ua ndërpresë fëmijëve shkollimin (Video)

21/05/2019

Fëmijët e familjes Mehmeti nga Shilovica e Komunës së  Vushtrrisë, ka tri vite që nuk po vijojnë mësimin në shkollën e fshatit. Kryefamiljari Fadil Mehmeti ... Read More

21 shqiptarë do garojnë në zgjedhjet lokale të Italisë

20/04/2019

Jo vetëm në Belgjikë e Zvicër, por shqiptarët vijojnë të bëhen aktivë në jetën politike edhe në vendet e tjera. Shqiptaret Eva Meksi dhe Uljana ... Read More

Nepotizmi, Merko punëson vajzën në “Sistemin Kolektor”

22/02/2019

22 Shkurt 2019 / 18:23 Pavarësisht reagimeve në opinion  funksionarët vijojnë t’i punësojnë të afërmit e tyre nëpër institucione e ndërmarrje publike. Së fundmi mësohet ... Read More

“Surpriza” e studentëve për kryeministrin Edi Rama

07/01/2019

Studentët vijojnë protestën tyre para Kryeministrisë në Shqipëri, pas ndërprerjes së përkohshëm për shkak të festave të fundvitit dhe kthimit të tyre në shtëpi. Ata ... Read More