Tag: vitaminat

Vitamina K e nevojshme për zemrën dhe eshtrat, 6 shenjat që tregojnë mungesën e saj

05/01/2020

Me siguri keni dëgjuar për vitaminat A, B, C, D dhe E. Njw tjetër lëndë ushqyese më pak e njohur që përmendet rrallë, por është ... Read More

Këtë vitaminë duhet ta merrni çdo mbrëmje nëse dëshironi të humbni peshë

05/11/2019

Vitaminat kanë vlera të larta shëndetësore. Nëse dëshironi të mbani një lëkurë të pastër, të keni një funksion të mirë të metabolizmit si dhe të ... Read More

Zinku nuk ka efekt nëse e merrni në mbrëmje

01/11/2019

Për të pasur vërtet efekt vitaminat dhe mineralet për forcimin e imunitetit dhe për përmirësimin e shëndetit, është me rëndësi t’i merrni në kohën e ... Read More

Disa shenjat e hershme që tregojnë mungesë të vitaminës C

15/08/2019

Ju duhet të merrni në një masë të duhur çdo ditë, sepse në krahasim me vitaminat tjera, kjo vitaminë nuk qëndron në trupin tuaj për ... Read More

Si të zbuloni dhe eliminoni mungesën e vitaminave dhe mineraleve

03/04/2019

Kuptoni se çfarë përpiqet t’u thotë trupi juaj për vitaminat dhe mineralet që i mungojnë. Buzët e çara Mungesa: Vitamina B2, sasia e rekomanduar ditore ... Read More

Cila është koha më e mirë për të marrë vitaminën C shtesë?

10/03/2019

1 orë më parë / E përditësuar 0Shares Nëse i pini vitaminat në këtë orar të ditës efekti do të jetë 100% më i madh ... Read More

Qelizat kanceroze mund të vdesin kur i hani këto pesë ushqime

15/01/2019

Ju e dini sa i rëndësishëm është ushqimi për mirëmbajtjen e shëndetit. Vitaminat dhe mineralet që gjenden në ushqime janë kruciale për funksionimin e duhur ... Read More