Tag: vjetrat

Sa të vjetra janë organet tuaja?

12/06/2019

Deri tani, shkencëtarët kanë menduar se neuronet dhe qelizat e zemrës janë me të vjetrat në trup. Tani disa shkencëtarë të Institutit Salk kanë zbuluar ... Read More

Furra më e vjetër në Prishtinë, aty ku qytetarët dërgonin bukët për t’i pjekur (Video)

12/09/2018

Furra “Rekord” është ndër më të vjetrat në kryeqytet. Furra e cila gjendet në lagjen e Kacallarëve, dikur njihej si furra e Azem Agjës. Këtë ... Read More