Tag: vlerën

Apple tani vlen 2 trilionë dollarë, bëhet kompania më e vlefshme në botë

26/08/2020

Apple sapo ka kapërcyer vlerën prej 2 trilionë dollarë, duke u bërë vetëm kompania e dytë që e bëri ndonjëherë këtë. Sipas medieve të huaja, ... Read More

Pse po bëhet kaq bujë e madhe për vrasjen e reperit Nispey Hussle

01/04/2019

Ermias Asghedom, reperi që njihej me emrin Nipsey Hussle, dinte vlerën e tij dhe donte që edhe komuniteti në të cilin jetonte ta dinte vlerën ... Read More

320 mijë eurot garanci për Abdylfeta Alimin, heshtin Këshillin Penal

22/05/2018

22 May 2018 / 15:32 Mbi 320 mijë euro kap vlerën garancia që ka ofruar familja e Abdylfeta Alimit dhe të afërmit e tyre bashkë ... Read More