Tag: votuar

Akuza ndaj Qeverisë për mos zbatim të rezolutave të Kuvendit

26/05/2019

Në pesë legjislaturat e Kuvendit të Kosovës janë votuar një numër i madh i rezolutave që janë iniciuar nga vetë deputetë për çështje të ndryshme, ... Read More

Voton ministrja Hoxhiq: Shpresoj të kemi sa më shumë votues që vullneti të jetë më real

19/05/2019

Ministrja e Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Adrijana Hoxhiq, ka votuar në zgjedhjet e jashtëzakonshme që po mbahen sot në katër komunat e veriut të Kosovës. ... Read More

San Francisko ndalon përdorimin e teknologjive për njohjen e fytyrës

15/05/2019

Ligjvënësit në San Francisko kanë votuar për të ndaluar përdorimin e teknologjisë për njohjen e fytyrës. Ky është qyteti i parë amerikan që e miraton ... Read More

Komisioni kërkon intervistimin ish-drejtorit të AKI-së dhe Policisë lidhur me dëbimin e shtetasve turq

23/04/2019

Komisioni ka votuar që mbledhja e ardhshme të mbahet me 26 prill, ku për intervistim do të ftohet Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kurse me ... Read More

Mbyllen vendvotimet, pjesëmarrja deri në orën 18:30 ka qenë 39.71%

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T19:24:23+02:00 Vendvotimet janë mbyllur në ora 19:00. Deri në ora 18:30, kanë votuar 662 827 votues, ose 39.71%. Ky rezultat del nga 91,54% e ... Read More

Veseli, Konjufcës: Të ka lëvizur pak autoriteti

15/04/2019

Mungesa e kuorumit për t’u votuar në lexim të dytë projektligji për miniera dhe minerale,e ka shtyrë që të reagoi deputetin e PDK-së, Memli Krasniqi, ... Read More

Kuvendi inicion rezolutë për krimet serbe në Kosovë

15/04/2019

Kuvendi i Kosovës ka votuar mocionin për formimin e Komisionit të veçantë për të dënuar krimin dhe gjenocidin serb në Kosovë. Themelimin e këtij komisionin ... Read More

Velberti i Gjermanisë mori vendim për binjakëzim me Podujevën

09/04/2019

Këshilli i Komunës së Velbertit të Gjermanisë ka votuar sot vendimin për binjakëzimin me Komunën e Podujevës. Lajmin e ka bërë të ditur vetë kryetari ... Read More

S’ka kuorum për rezolutën mbi kompensimin e orëve të humbura

28/03/2019

Për shkak të mungesës së kuorumit, Kuvendi i Kosovës nuk e ka votuar projekt rezolutën për kompensimin e orëve të humbura nga SBASHK-u. Shefi i ... Read More

Nuk do të ketë ndëshkim për deputetët që mungojnë në seanca

17/03/2019

Projekt-rregullorja e re e Kuvendit të Kosovës është në procedurat e fundit për tu votuar në lexim të dytë por nuk po gjen përkrahjen e ... Read More

Krasniqi nga KDI: Platforma për dialogun e miratuar në Kuvend, nuk flet për njohje reciproke nga Serbia (Video)

07/03/2019

Jeta Krasniqi nga KDI ka thënë se në Platformën e votuar sot në Kuvendin e Kosovës është luajtur me terma të ndryshëm që krijon hapësira ... Read More

Në Komisionin për Punë të Jashtme votohet Platforma e Dialogut

06/03/2019

Komisioni për Punë të Jashtme me 6 vota për e ka votuar Platformën për Dialogun, e cila pritet të shqyrtohet në Kuvendin e Kosovës nesër ... Read More