Tag: vuani

Dhimbjet e kokës zvogëlohen nëse e reduktoni konsumimin e kripës

11/07/2019

Nëse vuani nga dhimbjet e kokës, atëherë është mirë ta ndryshoni mënyrën e të ushqyerit.Hulumtuesit amerikanë kanë zbuluar se duke e zvogëluar sasinë e kripës ... Read More

Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

14/06/2019

Era e pakëndshme mund të jetë shumë e keqe. Për shkak të saj mund të vuani madje edhe jetën shoqërore dhe komunikimin në përgjithësi.Dora në ... Read More

Truku i thjeshtë që jua ulë shtypjen e gjakut brenda një minute

30/04/2019

Shtypja e lartë e gjakut apo hipertensioni është diçka nga e cila nuk keni nevojë të vuani kur nuk keni ilaçe në dispozicion, pasi që ... Read More

Pesë simptoma të kancerit të veshkave ndaj të cilave duhet pasur vëmendje

13/11/2018

Për të njohur nëse vuani nga kanceri i veshkave, shikoni nëse ndonjë nga simptomat e mëposhtme. Mos u frikësoni menjëherë nëse kini ndonjërën prej tyre, ... Read More

Mënyrat më efikase për parandalim të sulmit të trurit, shmangie të lodhjes dhe dhimbjeve të kokës

24/10/2018

Nëse vuani nga simptomat siç janë lodhja, dhimbjet e vazhdueshme të kokës ose depresioni, ju ndoshta keni qarkullim të dobët të gjakut. Ka shumë arsye ... Read More