Tag: WABetaInfo

WhatsApp mund të sjell fshirje automatike të mesazheve, të ngjashëm me atë në Snapchat

27/11/2019

Përditësimi, i marrë nga wabetainfo, zbulon disa pamje nga ekrani dhe duket se tipari është identik me mesazhet vetë-shkatërruese të Snapchat. Ky funksionalitet është ende ... Read More

WhatsApp së shpejti do të detektojë lajmet e rreme

25/03/2019

Sipas faqes WABetaInfo, WhatsApp Service në pronësi të Facebook po teston një tipar të ri që do t’i lejojë përdoruesit të shohin sa herë që ... Read More