Tag: zbatuar

​Mbyllen katër lokale të natës në Pejë, një person i arrestuar

12/05/2019

Policia e Kosovës mbrëmë në zonën e Pejës ka zbatuar planin operativ të koduar ‘Kontrollimi i lokaleve 2019’, me ç’rast ka mbyllur katër lokale të ... Read More

KFOR-i zgjodhi Ferizajn për operacionin “Shpata e Argjendtë”

25/04/2019

Ferizaj përgjatë tri ditëve ishte qendër në të cilën është zbatuar operacioni i simuluar i titulluar “Shpata e Argjendtë”. Ky operacion është organizuar nga KFOR-i, ... Read More

Policia aksion në Klinë, mbyllet një lokal dhe shoqërohen në polici 12 shtetase të huaja

19/04/2019

Me datën 18 prill 2019, në zonën e Klinës, Policia ka zbatuar planin operativ të koduar ‘Kontrollimi i lokaleve 2019’. “Njësia e Hetimeve, Stacioni Policor ... Read More

Barnatoret e komunës së Drenasit duhet të respektojnë rregulloren komunale e cila është në fuqi

29/03/2019

Komuna e Drenasit, ka njoftuar se barnatoret e kësaj komune duhet zbatuar orarin sipas vendimit të Kuvendit të Drenasit të datës 31 janar 2019. Në ... Read More

Policia e Kosovës thotë se janë identifikuar 29 fëmijë lëmoshë-kërkues dhe 13 të dyshuar

11/12/2018

Policia e Kosovës ka zbatuar Planin Operativ ‘Identifikimi i fëmijëve lëmosh-kërkues si viktima të mundshme të trafikimit’, i cili është shtrirë në gjithë territorin e ... Read More

Policia mbyll dy lokale të natës në fshatrat e Drenasit, aty punonin tetë femra të Shqipërisë

10/11/2018

Policia e Kosovës ka zbatuar planin operativ “Nëntori 2018”, me karakter parandalues me qëllim të kontrollimit dhe inspektimit rutinor të lokaleve të natës, për identifikimin ... Read More

Policia arreston një person për përfshirje në veprat penale ‘fajde’ dhe ‘detyrim’

31/10/2018

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike të martën ka zbatuar planin operativ për kapjen e personave të dyshuar për përfshirje në veprat penale ‘fajde’ dhe ... Read More

Osmani: Shqiptarët votuan më shumë se në zgjedhje

01/10/2018

1 Tetor 2018 / 16:10 Institucionet kanë legjitimitet për të zbatuar marrëveshjen me Greqinë. Shumica dërrmuese e qytetarëve që votuan në referendum kërkojnë anëtarësimin e ... Read More

Ministri zbaton urdhrin e kryeministrit, kërkon nga Policia të aplikojë masa lehtësuese në pikat kufitare

17/07/2018

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, ka zbatuar urdhrin që i ka dhënë nga kryeministri Ramush Haradinaj, për ndërmarrjen e masave lehtësuese të procedurës ... Read More